Formaţion Cactus / Cactusul Formaţiune

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Strelitzia rubrograndis)

Acest cactus rotunjit, care are diametrul de 35 cm a fost descoperit în anul 1972 în Mexic. Această specie are un model în formă de diamant, pe ale cărui vârfuri piramidale, spinii cresc în formă de stea. Florile sale sunt de culoare roz strălucitor și formează mici cercuri de înflorire pe coroana cactusului. Petalele florilor dau impresia că sunt ușor sfărâmate, ceea ce conferă cactusului o notă aproape veselă în floare.

 Efectul Esenței: Esența Cactusului Formațiune are un efect stabilizator și protectiv pe toate nivelurile formei – de la nivel celular la cel informațional.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: La nivel energetic, esența exercită un efect protector asupra organelor și a proceselor interioare. Vibrația de întărire are un efect pozitiv asupra țesutului contaminat (de exemplu: răni) și al organelor. Din punct de vedere energetic are un efect de curățare și promovează descărcarea energiilor negative din organism. Țesutul este strâns energetic și acest lucru se observă în pielea obosită. Esența va transmite iubire organelor afecta- te și țesutului încordat. În același timp, vibrația iubirii susține foarte profund procesele de vindecare. Esența poate armoiza și stabiliza, din punct de vedere energetic, toate funcțiile ritmice din organism: pulsul și bătăile inimii, pulsul organelor, circulația, etc.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Poverile emoționale profunde, care se dezvoltă în timpul procesului de vindecare au un sprijin energetic pozitiv de la esență.De asemenea, impulsurile de curățare ameliorează corpul nostru emoțional și ne eliberează de stres și ne putem echilibra. Energetic, tensiunile din zona inimii sunt eliberate.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Când simțim că ne-am pierdut ritmul vieții din punct de vedere fizic și este necesar să ne luptăm împotriva tuturor problemelor menționate mai sus, puterea noastră mentală este redusă. Esență va transmite un impuls nou mental, gândurile noastre vor fi mai clare și vom fi capabili să ne exprimăm ideile și proiectele noastre și le vom putea pune în practică într-un context de echilibru interior.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență ne permite să devenim conștienți de contextul general al stării și situației noastre actuale. Conștiința noastră se deschide la toate nivelurile ființei noastre pentru a primi noi experiențe, impulsuri, informații și energie vindecătoare și apoi se stabilizează la nivel superior.

Afirmația: Dragostea și stabilitatea curg în mine și mă eliberează de toate poverile.

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,