Olivine / Olivină

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Olivina este un silicat de fier și magneziu, care formează mici prisme de diamant și mai este cunoscută sub numele de olivină sau crisolit. Sf. Hildegard a apreciat această gemă, în special, pentru potențialul său de a da viață, care ar trebui să activeze etapele naturale de dezvoltare. Ea a recomandat Olivina în cazul durerilor cardiace, al febrei, pentru a îndepărta energiile negative și pentru a consolida cunoașterea. În Doctrina Chakrelor, gema este asociată Chakrei Inimii (Chakr a-4-a) și Chakrei Plexului Solar (Chakra a-3-a).

Efectul Esenței: Esența stimulează inima și zonele plexul solar, le curăță și le deschide spre iubire și bucurie, pentru noi și pentru ceilalți.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența Olivinei stimulează energetic fluxul de energie al organismului având un impact favorabil asupra întregului organism. Atâta timp cât noi avem stabilitate interioară, senzația de slăbiciune poate fi depășită, de exemplu: sensibilitatea generată de schimbările de meteorologice.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: În cazurile de răceală emoțională, egoism, tristețe, gelozie, sentimente de invidie sau tensiune interioară, această esență poate aduce energie armonioasă și astfel se produc schimbări pozitive în viața emoțională și în sentimente prin vibrația blândă și plăcută a Olivinei. Permite risipirea tensiunilor și spasmelor fiind astfel, mai ușor să exprimăm sentimentele apăsătoare și să scăpăm de ele. Stimulează o planificare pozitivă a vieții, care ne permite să ne facem planuri pe termen lung.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Această esența promovează forță mentală, susține procesele de conștiință și crește capacitatea de vizualizare. De exemplu: schimbările în viață (Cum să îmi imaginez viața?) și obiectivele pot fi recunoscute și urmărite mai clar. Deoarece, esența Olivinei sporește abilitatea de a ne asculta vocea interioară și învățăm să recunoaștem intuitiv ce trebuie făcut la momentul potrivit.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Învățăm, găsim acces la propria natură și să ne recunoaștem Sinele nostru Superior. În acest fel, esența de Olivină ne ajută să clarificăm și să stabilizăm stările de confuzie spirituală și lipsa de încredere. Promovează clarviziunea, totodată, ne ajută să avem relații înțelepte.

Esența de Orhidee Corespondentă:

Orhideea Distracție

Afirmația: Mă simt mai ușor/ă și bucuria mea se extinde natural în exterior

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,