Watermelon Tourmaline / Turmalină Pepene Verde

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Turmalina Pepene Verde este un borosilicat de aluminiu de o frumusețe incomparabilă. În centrul său strălucește un nucleu cu o nuanță de roz cu tonuri roșiatice încadrat de o margine verde, care îi da acestui mineral aspectul unui pepene verde deschis în centrul său. Formează tije lungi, care îi reflectă toată frumusețea, atunci când este tăiată sau șlefuită. În Doctrina Chakrelor corespunde cu Chakra a-2-a, Chakra a-3-a și cu Chakra a-4-a.

Efectul Esenței: Turmalina Pepene Verde și esența sa stimulează energetic formarea adecvată a celulelor în organism și stimulează reînnoirea celulară. Esența stimulează procesele de structurare holistică și promovează pute rile de auto-vindecare.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: În această esență vibrează culorile vindecătoare verde și roz. Aceste culori acționează cu puterea lor energetică, în special, pe zona Chakrei Inimii (Chakra a-4-a) și stimulează reînnoirea holistică. Anomaliile de la nivel mental se pot manifesta în diverse inconveniențe corporale. Auto-vindecarea fizică poate începe eliminând cauzele sale mentale la nivelul energetic.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Frica existențială, bolile de inimă melancolia, pot provoca un „pachet” de emoții stresante. Esența Turmalinei Pepene Verde ne permite să identificăm și să tratăm aceste emoții dăunătoare. Astfel, suntem invadați de o nouă prospețime, curaj și speranțe noi și de forța necesară pentru a scăpa de poverile emoționale.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența îmbunătățește toate procesele de structurare, acest lucru se reflectă în mod pozitiv și la nivel mental. Stimulează evoluția mentală, creativitatea și autodeterminarea. În plus, este foarte bună când avem de dat teste, deoarece ne ajută să depășim frica de a greși.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență sporește fluxul holistic de energie, ceea ce aduce beneficii și dezvoltării spirituale. Devenim mai clari în alinarea noastră și avem mai multă prospețime pentru a ne aborda obiectivele spirituale. Ca și în zona fizico-mentală, puterile de auto-vindecare din zona spirituală sunt stimulate, totodată. Recunoaștem ce este bine pentru noi și dezvoltarea noastră spirituală sau ce stresuri duc la inconveniențe psihosomatice, de exemplu.

Esența de Orhidee Corespondentă:

Orhideea Coordonare.

Afirmația: Cu drag scap de poverile mele și mă simt inclus/ă în dragostea lui Dumnezeu

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,