Esențele Oceanice

Toate aceste esențe noi provin de la ființe vii din marea adâncă – cel puțin 1000 până la 4000 de metri adâncime – și sunt considerate a fi puțin cercetate până acum, motiv pentru care este foarte dificil să găsiți informații suplimentare prin cercetarea pe Internet. În ceea ce privește energia, acestea sunt extrem de interesante.
Aceste creaturi sunt incolore și transparente. Sunt aproape invizibile chiar și cu ochiul liber. Arată ca niște creaturi de sticlă sub apă. Lucrul remarcabil despre aceste ființe este modul lor de viață. În unele zile se întâmplă că ele urcă din adâncurile oceanului în straturi de apă mai înalte noaptea și apoi, când răsare soarele, cufundă-te în adâncurile oceanului cu primele raze ale soarelui care luminează apa.
Drept vorbind, acesta este leitmotivul efectului acestor esențe. Eențele aduc la lumină blocaje profunde inconștiente în conștiința noastră celulară și ajută la transformare. Din mintea noastră subconștientă devenim conștienți de blocajele vechi și le putem scoate la suprafața conștiinței noastre, pentru a le transforma în mod conștient și a le elibera.
Încă trebuie să aflăm numele științifice exacte – în măsura în care sunt cunoscute. Posibil prin centrul de cercetare din Kiel sau în alte institute de cercetare marină. Până în prezent, nu s-a ni s-a răspuns la întrebările noastre, motiv pentru care le vom numi acum esențele Oceanului.
Ȋn linii mare, aceste ființe vii transparente aparțin grupului de pteropode (viermi Annelida), tunicatelor (Tunicata) și rolelor de foc (Salpen), precum și meduzelor (Cnidaria), în uz științific deumite și Medusa / Medusen; (Medusae).
Înregistrările anterioare sunt uneori proaste și încă trebuie înlocuite cu imagini noi, imediat după ce numele științifice exacte vor fi clare.
Când mă uit la ființele vii, structua lor mi-a amintit imediat de cercurilor din recolte, care se bazează și pe geometria sacră.
Combinația de efecte a esențelor oceanice cu esențele cercurilor apărute ȋn recolte este o abordare cu totul nouă pentru aplicarea esențelor. Acest lucru duce la destul de multe noi posibilități de aplicare a acestora, pentru medicina vibrațională, de asemenea și de combinații cu ajutorul Terapiei Holistice cu Lumină dezvoltată de PHI Essences.

Esențele Oceanului sunt informațiile originale din istoria evolutivă. Acestea acționează direct asupra informațiilor celulare. Există multe utilizări posibile.
De la fertilizarea celulară la dezvoltarea embrionară, parcurgem exact aceste procese în lichidul amniotic al pântecelui mamei în timpul sarcinii.
Primele celule rămân neschimbate de-a lungul vieții. Acestea conțin informațiile originale, în timp ce toate celulele sunt reînnoite de-a lungul vieții și sunt schimbate de influențele de mediu și, de asemenea, trec prin procese naturale de îmbătrânire. Esențele Oceanului pot ajuta la refacerea informațiilor originale, neschimbate, au un efect vitalizant și reînnoitor. Ele funcționează cel mai bine pe abdomen, prima și a doua Chakră.

Afișez toate cele 43 de rezultate