Spray-uri

Pentru curățare energetică

Esențele obținute din proprietățile vindecătoare ale pietrelor prețioase, ale plantelor cu flori și ale orhideelor pot fi folosite într-o varietate de moduri. Pe de o parte, poți cumpăra esențele in sticle de stoc, fie sa le ia direct, fie folosind metoda paharului cu apa, unde adaugi 2-3 picături într-un pahar cu apa si îl bei în înghițituri. Esențele pot fi, de asemenea, puse pe piele sau picurate pe centrii energetici (chakra). Poți pune esențele si pe bandaje umede si sa le așezi pe piele sau sa le folosești local ca o crema. O metodă deosebit de frumoasă este metoda Auraspray pe care am dezvoltat-o. Aici utilizați spray-ul fie extern, fie intern.

Aură

Pe lângă corpul fizic pe care îl vedem, există și alte corpuri subtile sau energetice numite aură. Oamenii deosebit de sensibili le pot percepe, mai ales recunoscându-le culorile.
Dacă utilizați spray-ul local, țineți flaconul întins peste zona capului sau a umerilor pentru a simți efectele esenței. Puteți folosi spray-ul și ca spray de cameră (de exemplu, ca demachiant după procesele terapeutice). Atunci când sunt utilizate intern, spray-urile Aura sunt o formă igienă, deoarece atunci când pulverizați în gura deschisă nu aveți contact direct cu interiorul gurii și, prin urmare, pot fi folosite și pentru alte persoane. Spray-urile cu aura, cunoscute și sub denumirea de spray-uri de esență, sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru utilizare pe animale. Vă recomandăm să purtați întotdeauna spray-ul de urgență RQ7 cu dvs. în geantă sau într-un torpedo în mașină. Puteți folosi atât de bine aceste esențe, de exemplu, când veniți la locul unui accident și întrebați persoana dacă este în regulă dacă pulverizați o pereche de pulverizatoare de urgență RQ7.

Afișez toate cele 5 rezultate