Cerato / Plumbago

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Ceratostigma willmottianum)

Tufele de Plumbago cresc adăpostite de vânt în locuri însorite și soluri uscate. Această tufă ornamentală – din zona Himalaiei – ajunge până la 1 m înălțime. Are frunzele ascuțite și dense. Florile au cinci petale în formă de inimă formând o pâlnie, care este înconjurată la bază de bractee spinoase maronii. Florile albastre strălucitoare (de la albastru deschis la violet) ating un diametru de 10 – 15 cm. În perioada de înflorire din august până în octombrie, se deschid doar o zi la rând.

Efectul Esenței: Esența Plumbago stimulează intuiția și ne ajută să luăm deciziile mai ușor.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Tulburările de concentrare tind să provoace accidente, esența Plumbago, la nivel energetic, favorizează conștiința noastră și astfel ne ajută să evităm riscul de accidente. Problemele de stabilitate sunt rezolvate cu o fermitate energetică holistică. Reface poziția personală, gândirea și comportamentul și astfel, suntem determinați și independenți în relațiile noastre cu alții.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Persoanele care constant cer aprobarea celorlalți au nevoie de esența Plumbago. Persoana este naivă și cere permanent sfaturi altor persoane. Aceasta acordă o valoare exagerată opiniilor altora. Ușor un val de dependența emoțională o înconjoară și nu există libertate. Esența Plumbago o ajută se evite astfel de situații prin întărirea și dezvoltarea rațiunii personale.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența ne sprijină la coordonarea gândirii abstracte și concrete. Persoana nu mai este limitată de colectarea informațiilor, dar le poate procesa și utiliza. Persoana învață să ia decizii definitive și să fie constantă, fără a fi necesar să ceară opinia altora. Întărirea voinței personale o protejează de opiniile și influența altor persoane.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență ne dă încredere în propria intuiție „vocea interioară” și securitatea interioară. Atunci când medităm este posibil să avem viziuni mai clare, decât cele pe care le-am avut în trecut, astfel această claritate se extinde și în viața cotidiană. Vom deveni capabili să distingem între ce este corect și ce este greșit, ce este bun și ce este malefic pentru noi. Cu cât suntem mai pregătiți să ne asumăm propria responsabilitate, cu atât vom deveni mai maturi.

Afirmația: Cred în „vocea interioară” și știu ce este bine pentru mine

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,