Pine / Pin

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Pinus sylvestris)

Pinul crește pe soluri nisipoase, uscate calcaroase în pădurile din emisfera nordică. Are o creștere constantă. Este monoic și acele sale perene cresc în grupe de două și ajung la 7 cm lungime. Acest copac puternic poate ajunge la 50 m înălțime. Scoarța sa emană un miros plăcut și intens. Florile sale se deschid în luna mai, cele feminine sunt roșii și au formă de con, cele masculine sunt galbene sunt uviforme. Semințele conțin ulei și sunt mature doar după doi ani.

Efectul Esenței: Esența Pinului ajută la dispariția gândurilor de vinovăție. Totodată ne face să ne simțim satisfăcuți de noi înșine și de acțiunile noastre. Conștientizăm că nu este nimeni vinovat, fiindcă totul se datorează Planului Divin.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Multe reacții corporale pot deriva de la sentimentul de vinovăție. Umerii căzuți sunt adesea cele mai vizibile simptomele. Esența Pinului din punct de vedere energetic favorizează dispariția problemelor corporale, deoarece învățăm să eliminăm sentimentele de vinovăție.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cu ajutorul Pinului nodurile emoționale pot fi slăbite. Această esență este un ajutor eficient pentru sentimentele de rușine, conformism și problemele sexuale datorită principiilor morale. Esența Pinului are un efect de eliberare, ne permite să scăpăm de constrângerile morale, de autoritate, de trăsăturile de automutilare și masochism îndoială de sine și asumarea vinovăției. Tendința compulsivă spre perfecționism scade și învățăm să acceptăm dragostea fără „plată în avans”. Ne acceptăm greșelile și ghinioanele și ne recâștigăm bucuria de viață  și capacitatea de a ne bucura.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Pinului stimulează acceptarea de sine și responsabilitatea proprie. Aruncăm obiceiurile și gândurile moștenite de la alte persoane și ne dezvoltăm independența mentală. Așteptările altor persoane nu mai sunt importante pentru noi și nu mai există sentimente de vină. Nu ne mai conformăm să acceptăm nedreptăți și ne vom apăra pe noi înșine. Cu esența vom deveni maturi și liberi în gândire și în acțiuni.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Când tânjim după libertate și lumină în viață, esența poate fi de mare ajutor în găsirea lor. Vom fi capabili să scăpăm de vechile acuzații de vinovăție (cele care veneau dinspre părinții noștri) și să le uităm. Cu un astfel de pas important vom ajunge la un nou nivel de conștiință. Recunoaștem și ne asumăm responsabilitățile vieții noastre.

Afirmația: Mă eliberez. Nu există vinovați!

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,