Concentration Spray / Spray-ul pentru Concentrare şi Ȋnvăţat

19.0030.00

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

La bază spray-ul susţine învăţatul. Mixtul de esenţe ajută copiii, adolescenţii şi adulţii să îşi îmbunătăţească reuşitele la învaţătură. Gândeşte şi acţionează. Mixtul de esenţe aduce pace în gândire, ajută să fim alerţi din punct de vedere mintal, să fim clari si să nu mai fim neatenţi, când apar multe schimbări simultan.
Informaţia poate fi filtrată şi combinată. Munca şi învăţatul vor fi efeciente şi îndeplinite obiectivele, ajută şi întăreşte memoria.

Conectează mintea cu corpul şi promovează cooperarea dintre emisferele, cea  stângă şi cea dreaptă, ale creierului.
Impact emoţional
Mixtul de esenţe din spray ajută nervii în timpul  examenului, ajută la reducerea fricii de eşec, la gândurile stresante, rezolvă şi acordă ceea ce ar trebui sa fie. Ne sprijină să se dezvolte o bază a adevarului în viaţă şi a adevarului din noi înşine şi sporeşte încrederea în noi. Ne deschide să avem idei noi, stârneşte curiozitatea prin dorinţa de a învăţa lucruri noi.
Abilităţi sociale
Interacţiunea între oameni va fi mult mai clar înţeleasă. Sensul comunităţii este stimulat. Ȋn acelaşi timp este stimulată abilitatea de a fi persoana înşişi, fără a se simţi responsabilă pentru alţii. Ambele abilităţi trebuie dezvoltate, atât de a  lucra singuri, cât şi de a lucra în echipă.

Informații suplimentare

Size

,