Holly / Laur

50.00 lei75.00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(llex aquifolium)

Laurul crește ca arbust sau copac mereu verde în Europa ( excepție face Scandinavia). Copacul ajunge până la 20 m înălțime. Are coaja netedă cenușie și frunzele sunt pestrițe, ascuțite, verzi lucioase, simi- lare pielii. Florile sale mici cu patru petale au o mireasmă intensă și înfloresc în lunile mai și iunie. Florile feminine sunt de culoare alb pur, cele masculine sunt alb- roz. Ramurile cu fructele de boabe roșii- coral, strălucitoare ale acestui arbust sunt plasate în mod tradițional de Crăciun în Marea Britanie.

Efectul Esenței: Esența Laurului este recomandată pentru afecțiunile de inimă. Totodată, se recomandă când dragostea trebuie să se manifeste în mod real iar, fără gelozie, invidie sau ură. Când suntem angrenați într-un conflict, esența ne ajută să părăsim tranșeele de luptă și să redescoperim iubirea autentică.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: În special, esența Laurului se recomandă când există afecțiuni corporale, care apar ca rezultat al gândurilor și sentimentelor negative. Cu esența vom putea să ne purificăm nivelul energetic de aceste disfuncționalități și așa va avea loc eliberarea corpului.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când ne lipsește Laurul suntem afectați de furie, agresivitate, gânduri combative, invidioase și de gelozie. Putem fi prost dispuși, iritați, răzbunători, ușor de supărat, irascibili și putem fi chiar violenți. Există tendința de a căuta greșelile la alții, de a nu accepta responsabilitatea și de a proiecta prea mult asupra altora. Esența ne armonizează marele potențial negativ din noi și trezește dragostea. Vom putea să facem față părții noastre întunecate, să ne iubim pe noi și să simțim iubire pentru mediul nostru înconjurător. Înțelegerea și iubirea pentru alții cresc și relațiile vor fi afectuoase.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența Laurului ne vom putea elibera de agresivitatea negativă sau de gândurile violente. Astfel, ne protejăm de noile atacuri negative. Reușim să ștergem imaginea pe care am avut-o despre dușmanul nostru și adoptăm o stare de spirit modestă, deoarece gândurile susținute de iubirea adevărată se îndeplinesc în realitate.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne deschide inima ca să experimentăm dragostea universală. Ne pune în legătură cu Sinele Superior și ne arată când ceilalți au nevoie de noi. Sentimentul de a fi în armonie cu lumea și cu Dumnezeu se intensifică și se întărește.

Afirmația: Îmi deschid inima iubirii și îi tratez pe ceilalți cu sinceritate, căldură și iubire.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,