Mimulus / Mimulus

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Mimulus guttatus)

Mimulus este o plantă care crește neprotejată pe malurile curenților apelor curate. Poate ajunge până la 50 cm înălțime. Frunzele sale sunt ascuțite crestate și opuse. Florile sale sunt cuprinse între 25 – 35 mm. Se deschid între lunile iunie – august.

Efectul Esenței: Esența Mimulusului ne ajută să depășim frica de lucruri specifice, de exemplu: frica de păienjeni, șerpi și de multe alte lucruri.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Oamenii care au diferite temeri sunt de obicei atrași de esența de Mimulus. Fricile pot apărea în multe inconveniențe corporale. Esența ne ajută să identificăm fricile noastre, să le înțelegem, să le acceptăm deschiși și să le eliminăm. Se vor dezvolta în noi curajul și încrederea, pentru a crea o nouă bază pentru o viață fără frică.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: În timpul stărilor de hipersensibilitate apar frici și fobii intense, care sunt concrete și conștiente. Cu esență, anumite frici pot fi diminuate, cum ar fi: frica de înălțime, de a zbura, de mase de oameni, de spații închise, de apă, de plante mari, etc. Esența ne ajută să vorbim cu alte persoane fără frică. Vom putea reflecta asupra emoțiilor cu mintea limpede. Asta va un pas major în eliminarea lor.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența ne putem întări forța mentală împotriva fricii. Învățăm să evaluăm riscurile în mod rațional, în timp ce luăm în considerare dificultățile ca făcând parte din procesul nostru de evoluție. Vom putea scăpa de gândurile și de temerile posesiei și se va reduce tendința de a amâna anumite chestiuni. Esența ne dă curajul să facem față conversațiilor și examenelor.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Să îți depășești propriile frici înseamnă, în același timp, să fi capabil să te desprinzi din tine însuți. Esența de Mimulus stimulează receptivitatea spirituală și predispoziția de a fi apt să consideri situația care cauzează frica din alte perspective. Cu scopul de a face asta, este necesar să putem recunoaște încrustațiile, care ne domină și astfel să începem să le dizolvăm.

Afirmația: Sunt pe plin/ă de curaj și putere. Mă întreb care sunt fricile mele și le văd dispărând gradual.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,