Spring Gold / Primăvară Aurie

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Gold (Rosa spinosissima)

Florile sale mici în tonuri de alb sau galben stau pe tulpinile delicate. Parfumul lor este de vanilie și dezvoltă niște măceșe rotunde strălucitoare de culoare maro închis și frunzele calicului sunt perfect netede. Trandafirul Primăvara Aurie, datorită originii sale, este mulțumit cu orice fel sol. Lăstarii sunt acoperiți dens cu spini drepți și puf. Acest trandafir poate ajunge de la 0,6 – 2 m înălțime. Frunzele rămân mereu sănătoase, fiind rezistente la orice atac fungic.

Efectul Esenței: Acest trandafir dezvolta iubirea de sine. Acest lucru poate duce la conștientizare de sine și la respectul de sine într-un sens pozitiv și la capacitatea de a ne da seama de noi înșine. Esența ne protejează de influențele negative.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența are un efect de armonizare asupra plexului solar și asupra inimii. Ne oferă abilitatea de a scăpa de gândurile negative despre noi înșine, până la autodepășire. În același timp, ne ajută să eliminăm influențele negative exterioare. Întărește protecția energetică proprie și stimulează puterile de auto- vindecare. În timpul sarcinii, esența ne ajută să acceptăm schimbările corporale și să ne dezvoltăm dragostea pentru copil.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența Trandafirului Primăvară Aurie umple inima cu căldură. În special, este indicată persoanelor care sunt prea adânc înrădăcinate în ego-ul propriu și cuvântul „vreau” este pe primul loc. Ne ajută să ne descoperim și să ne dezvoltăm calităților inimii. Odată cu asta, energia plexului solar curge prin inimă.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Această esență ne ajută să gândim și să acționăm cu claritate mentală. Prin intermediul său avem acces la un potențial mental superior dezvăluit din sentimentele pozitive și afecțiune. Înțelepciunea interioară, iubirea de sine și conștiința de sine reprezintă manifestarea forței noastre personale.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Sentimentele de acceptare a propriei persoane, de iubire de sine și claritatea spirituală, deschid o energie puternică spirituală. Esența ne permite să percepem mai bine experiențele spirituale și să le transferăm în viața de zi cu zi.

Afirmația: Mă iubesc pentru cine sunt și îmi realizez împlinirea de sine.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,