Tibetane Rock Rose / Trandafir de Rocă Tibetan

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Rosa moyesii)

Trandafirul Tibetan de Rocă a venit în Europa din zonele muntoase din vestul Chinei începând cu primii ani ai secolului și este unul din cei mai renumiți și populari trandafiri sălbatici. Florile au culoarea roșu aprins și apar individual sau în ciorchini la începutul lunii iunie și au între 5 – 7 cm diametru, iar petalele în formă de inimă sunt aliniate strâns. Arbustul ajunge până la 2 m înălțime și face măceșe destul de mari roșii-portocalii, care îl fac mai colorat, decât atunci când era înflorit.

Efectul Esenței: Esența Trandafirului Tibetan de Rocă stimulează încrederea, legătura noastră cu Pământul, încrederea în noi înșine și dorința noastră de a ne accepta și de a ne iubi exact așa cum suntem. Esența este utilizată pentru vindecarea Mamei Pământ.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Lipsa de  încredere în noi înșine, în mediul înconjurător sau în viață în general, se poate manifesta fizic ca simptome diferite de slăbiciune. În aceste cazuri, esența Trandafirului Tibetan de Rocă ne poate ajuta la nivel energetic, trezind în noi puterile de auto-vindecare și rezistența. Sentimentul de forță dobândit ne consolidează încrederea în noi și în corpul nostru.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența susține oamenii în dezvoltarea iubirii pentru ei înșiși, iar iubirea de sine câștigată și trăită este condiția de bază pentru legăturile emoționale cu ceilalți oameni.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu ajutorul  esenței ne conectăm cu Pământul, care ne poate oferi o intensă forță mentală. Planurile și ideile vor fi implementate mai ușor printr-un simț îmbunătățit al realității și printr-o creștere a încrederii de sine. Astfel, bucuria de viață încurajată ne transmite impulsuri benefice, care stimulează puterea intelectuală și creativă.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne „poartă” cu vibrația încrederii în noi înșine în viață. Ne putem bucura de ușurința ființei și de a fi încă ancorat în siguranță și ferm în Pământ, locul care este sursa puterii. Aceasta este abilitatea de a putea deschide cunoștințe superioare, de a le o experimenta și de a le integra în viața de zi cu zi.

Afirmația: Experimentez Pământul din jurul meu și mă iubesc în această unitate.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,