Earth Star Cactus / Cactusul Steaua Pământului

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Stapelia desmetiana)

Cactusul Steaua Pământului este originar din Transvaal, o provincie a Republicii Africa de Sud. Este un cactus foarte modest. Spinii cresc pe nervuri. Poate fi găsit adesea în grupuri care cresc aproape de sol. Cu toate astea, florile sale sunt extrem de atrăgătoare: o stea cu 5 vârfuri de culoare roșu intens. Varietatea petalelor sale le dă o asemănare remarcabilă cu carnea și degajă un miros neplăcut care atrage muștele.

Efectul Esenței: Esența Cactusului Steaua Pământului purifică energia bazei complet și stimulează eradicarea otrăvurilor emoționale. Are un efect puternic asupra Primei Chakre și oferă sentimentul de înrădăcinare în Pământ.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența ne promovează energetic eliminarea otrăvurilor emoționale din organism. În acest plan, întărește rolul organelor excretoare și acționează asupra energiei (Yang). Fetele pot utiliza esența înainte de menstruație pentru a se armoniza interior. Cu energia sa revigorantă, esența poate fi un sprijin energetic pentru femeile însărcinate.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Emoțiile nu ne influențează doar gândurile, ci adesea ne otrăvesc și corpurile cu energia lor negativă. Esența Cactusului Steaua Pământului ne ajută să eliminăm otrăvurile și astfel, ne simțim liberi și ușori iar.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența compensează energia Primei Chakre și a Chakrei Inimii. Astfel, se pot conecta forțele noastre primare cu calitățile inimii noastre. La nivel mental, asta înseamnă o energie de gândire intensificată, care ne unifică impulsurile din inimă cu mintea.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Această esență ne va permite să avem contact direct cu Pământul și să ne simțim înrădăcinați cu el. Ne vom simți protejați și cu o energie vitală profundă. Această vibrație ne va permite „să aducem pe Pământ” experiențele noastre spirituale, să le facem inteligibile și altor persoane și să le integrăm în viața de zi cu zi.

Afirmația: Simt Pământul și forța lui care îmi consolidează inima și mă eliberează de orice sentiment negativ.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,