Vine / Viţa de Vie

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Vinis vinifera)

Vița de Vie crește în soluri bogate în minerale în locațiile însorite și este cultivată în întreaga lume. Această plantă cățărătoare și puternică este rezistă pe timpul iernii este și ajunge până la 20 m lungime și rădăcinile sale pătrund până 20 de m adâncime în pământ. Poate trăi până la 600 de ani. Frunzele sale au 10 cm lungime au trei sau cinci frunzulițe. Florile sale sunt sferice și verzi, înfloresc între lunile mai și iulie. Emană o aromă delicioasă. Fructele sunt struguri.

Efectul Esenței: Esența Viței de Vie ne ajută să oferim spațiu celorlalți pentru a se putea dezvolta. Stimulează autoritatea proprie naturală și empatică.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Dorința de control, spiritul de contradicție și încăpățânarea pot apărea în inconveniențele corporale care se traduc în presiune, tensiune și rigiditate. Esența Viței de Vie ne ajută să eradicăm aceste inconveniențe la nivel energetic. Învățăm să renunțăm la dorințele noastre și presupusa noastră rațiune. Focu- sul nostru egoist va găsi o nouă măsură, vom învăța să prețuim opiniile celorlalți și în același timp, vom deveni holistic mai flexibili.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența este o opțiune bună, pentru cei cărora nu le pasă de consecințele impunerii voinței lor, deoarece îi ajută să ia o perspectivă diferită. Scăpăm de lăcomia noastră de putere, de egoism, de tirania și chiar de tendința proprie de sadism. Totodată, ne debarasăm de tendința de a-i mai domina cei din jur și îi lăsăm să trăiască în libertate. Conștientizăm faptul că libertatea dată, ne oferă mai multă iubire înapoi decât atunci când o ceream.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența Viței de Vie putem experimenta o schimbare în gândire. Favorizează schimbări mentale, pe lângă capacitățile de învățare și de recunoștință. În acele situații în care unul răspundea înainte într-un anume fel într-o criză, azi există o gândire nouă, puternică, care apare clară și flexibilă. Punctele noastre de vedere nu vor mai fi incompatibile cu dorințele celorlalți . Vom putea să gândim „măreț” și vom avea rezultate mai bune.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: La nivel eteric esența consolidează energia proprie. Acest lucru înseamnă că se deschid noi niveluri de conștientizare, în care egoismul se transformă în iubire pentru aproapele nostru. Vom fi capabili să ne percepem mult mai obiectiv și să scăpăm de concepțiile limitate. Problemele sunt rezolvate cu dragoste, atât pentru noi cât și pentru ceilalți.

Afirmația: Țin minte sentimentele și opiniile celorlalți. Inima mea îmi arată calea.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,