Water Violet / Viorea de Baltă

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

 (Hottonia palustris)

Vioreaua de Baltă crește în apele stătătoare sau în cele care au curenți lini și în ape limpezi. Această plantă, care este rezistentă în timpul necruțător al iernii, poate fi găsită rar în habitatul său din zonele temperate ale Europei. Crește aproximativ 20 de cm dea- supra suprafeței apei. Frunzele sunt se află în apă. Florile sale cu cinci petale sunt aranjate similar paletelor unei elice și înfloresc între lunile mai și iunie. Sunt galbene în centru, apoi albe și mov.

Efectul Esenței: Esența stimulează abilitatea noastră de comunicare și în acest mod putem accepta apropierea și sprijinul celorlalți.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența Viorelei de Baltă promovează abilitatea de a le permite celorlalți să vină spre noi, oferindu-ne afecțiune, căldură sau să ne ajute și noi nu mai fim distanți, ci prietenoși. La nivel energetic, vom fi capabili să diluăm această rigiditate și inflexibilitatea, care de asemenea, implică o îmbunătățire a disconfortul corporal. Putem utiliza esența în uleiul de masaj.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Dacă există frica de angajament, viața este trăită cu mândrie în izolare, persoanei îi este frică să fie în contact cu alte persoane și nu vrea să își arate sentimentele, motivul poate fi găsit des într-o formă de talent sau într-o altă circumstanță vitală ieșită din comun. În fața celorlalți se simte superioară, rezervată și rece. În toate cazurile menționate anterior esența Viorelei de Baltă ne ajută să facem față cu ușurință atât nouă cât și altora. Vom lasă sentimentele să curgă, ne vom deschide celorlalți și vom comunica și ne vom bucura mai mult de viață. Esența ne face sociabili și veseli.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența se poate renunța la tendința de a ne izola. Nu ne mai „gândim” doar la ideile noastre, ci putem schimba idei cu ceilalți. Deschiderea spirituală în viață este percepută ca un proces pozitiv, de unde toată personalitatea are de câștigat. Dezvoltăm toleranța, calmitatea, înțelegerea și suntem considerați sfătuitori de încredere. Esența este benefică profesorilor și doctorilor.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu esența vom putea vedea că fiecare persoană este unică și învățăm valoarea prieteniei. Putem să fim buni cu noi înșine și cu alții. Apropierea și afecțiunea capătă loc în viețile noastre, devenim o legătură între noi și alții. Granițele flexibile sunt adăugate independenței și responsabilității, pe care le avem deja și ne permit să participăm în viața reală.

Afirmația: Recunosc și simt lucrurile bune în oameni și pot oferi și primi iubire și ajutor.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,