Crab Apple / Măr Pădureţ

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Malus pumila)

Copacul Mărului Pădureț crește pe marginea drumurilor, pajiștilor și locurilor libere din nordul Europei. Acest copac mic, cu o coroana rotundă, ajunge până la 10 m înălțime și frunzele sale ovale, delicate și zimțate pot avea între 4-5 cm. Florile și înfloresc simultan cu apariția frunzelor în luna mai, mai devreme decât clasa nobilă de măr. Florile sale albe-roz au petalele în for- mă de inimă sunt de aproximativ 25 mm și emană un miros delicat și minunat.

Efectul Esenței: Esența Mărului Pădureț favorizează procesul de curățare al corpului, atunci când ne simțim murdari în interiorul nostru sau când ne este frică să nu fim infectați.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: După ce a fost folosită această esența, problemele corpului care vin acompaniate de sentimentul trăit de impuritate sau intoxicare, capătă o îmbunătățire energetică. Există o necesitate crescută de eliminare, pe care această esența o sprijină la nivel energetic. Transmite un sentiment de puritate fizică și de sănătate. După o perioadă în care a fost consumată mâncare nesănătoasă sau ingerate medicamente, esența ne ajută să ne simțim mai bine. Este recomandată celor care lucrează cu persoanele bolnave și le este frică să nu fie infectați.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența ne ajută să depășim sentimentele de aversiune, de a ne grăbi să ne spălăm și de o sexualitate neconfortabilă (când sexualitatea este considerată ceva murdar). În mod similar fricile și maniile, că putem fi infectați, pot fi eliminate. Această esență ne ajută să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem. Corpul nu mai este perceput ca fiind ceva neplăcut și astfel, aversiunea față de el se va reduce.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Persoanele ale căror gânduri se concentrează pe curățenia proprie și a tot ce îi înconjoară vor experimenta o eliberare cu această esență. Gândurile, care altfel s-ar fi rotit în jurul detaliilor, dezgustului și temerilor de impurități de tot felul, sunt eliberate și creează spațiu pentru noi structuri și atitudini.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne permite să obținem emoții sănătoase despre curățarea corpului și a sufletului prin dietă și gândire. Putem accepta imperfecțiunea, fără să ne sacrificăm pe noi înșine. Esența aliniază persoana cu corpul său. Nu mai suntem așa ușor de bulversat.

Afirmația: Elimin tot ce este întunecat și impur, pe care îl port în interiorul meu și inspir claritate, puritate și optimism. Mă purific în interior și pe exterior.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,