Centaury / Ţintaură

50.00 lei75.00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Centaurium umbellatum)

Numele acestei plante provine de la figura mitologică a centaurului Chiron. țintaura crește ascunsă la marginea pădurilor, pășunilor și pământurilor necultivate, își schimbă locația de la an la an, preferă solurile uscate, dar nu prea acide. Planta ajunge până la 50 de cm înălțime. Frunzele eliptice sunt dispuse opus în perechi. Florile sale apar pentru o zi între lunile iunie și septembrie, sunt roz pal, au o mărime de 15 mm, având forma unor steluțe cu 5 colțuri. Planta atinge o înălțime de până la 50 cm.

Efectul Esenței: Esența Țintaurei stimulează voința. Ne ajută să fim noi înșine și să ne distanțăm de cerințele altora, ne definește limitele în raport cu alte persoane și vom fi capabili să spunem „nu”.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Esența oferă energie pentru a depăși crizele de extenuare și de leșin neprevăzute. Chiar și în situațiile în care o persoană se simte copleșită, slăbită și supusă stresului, esență Țintaurei aduce un impuls reînnoit. Cu această esență poziția este strânsă și susține, totodată, la nivel energetic procesele de auto-vindecare.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Celor cărora le lipsește Țintaura, sunt incapabili să spună „nu” în cele mai multe cazuri. Ei încercă prea mult să mulțumească pe ceilalți neglijându-și propriile sentimente și dorințe. Astfel, se găsesc frecvent în situația de a fi „servitori”. Acest lucru ar putea face ca o persoană să copieze o alta cu o personalitate puternică sau să capituleze în fața persoanelor puternice sfârșind similar condiției unui sclav (masochism). Esență ajută la întărirea voinței și personalității noastre și ne reface puterea asupra noastră, pe care am pierdut-o.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența Țintaurei ne putem întări voința pentru a ne urma obiectivele personale. Ne oferă forța necesară de a stabili limitele cu ceilalți, promovează o comunicare clară și importanța de a merge pe propriile noastre cărări, ne va ajuta să ne păstrăm propriile opinii, chiar și atunci unul trebuie să facem fața opoziției altora.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența ne ajută la servirea vieții și nu a individului. Obținem informații despre cum ne putem elibera de ghearele altora pentru a deveni deschiși propriei intuiții. Esența ne ajută în procesul de dezvoltare și favorizează evoluția personală. Simțim din ce în ce mai mult cum ne umplem spațiul interior și cum crește puterea de a merge pe calea noastră.

Afirmația: Sunt puternic/ă și eliberat/ă de puterea, pe care alte persoane o au asupra mea. Drumul meu este clar și îl urmez cu o imensă fericire și sunt conștient/ă de mine.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,