Hornbeam / Carpen

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Carpinus betulus)

Carpenii cresc independenți sau în pădurile din centrul Europei și în Orientul Mijlociu pe soluri sterile. Este elegant, cu lemnul robust, de unde și denumirea de „Carpen”- „copac în armură”. Poate crește până la 25 m înălțime și trăiește până la 150 de ani. Frunzele sunt similare cu ale fagului european, dar sunt dințate și rămân pe copac toată iarna. Coaja netedă și cenușie are dungi și creste caracteristice gri-fier. Florile apar în aprilie și mai, femela este pendulată cu bractee crestate, masculul are mâțișori galbeni.

Efectul Esenței: Esența Carpenului ne trezește spiritul și ne revigorează, astfel încât, să vedem fiecare zi ca pe un dar de la Dumnezeu. Vom primi o nouă motivație, o energie vitală revigorantă și puterea de a trăi viața de zi cu zi.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Această esență ne va ajuta să punem în mișcare din nou energiile și rigiditatea pe care o credeam imobilizată. La nivel energetic, tensiunile corpului nostru vor fi eliberate.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Cei care se simt lipsiți de energie (chiar și lenea tipică de dimineață), aceia care nu au nicio perspectivă a lor înșiși, cei cărora le este frică de orice clarificare, toți aceștia sunt indivizi eligibili să primească revitalizare completă oferită de esența Carpenului. Ei chiar pot depăși pesimismul care nu are nicio bază și frica de a spune „nu”, atât în domeniul profesional, cât și în cel sexual. Nu mai este necesar să se refugieze în boală, atâta timp cât sunt conștienți de punctele lor puternice și vor fi capabili să le utilizeze.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Carpenului ne ajută să ne concentrăm pe ceea ce este important. Conferă o voiciune mentală și stimulează voința de a accepta sarcinile zilnice. Esența Carpenului stimulează o stăpânire de sine sănătoasă, dorințe întreprinzătoare, care ne permit să ne urmăm obiectivele personale neobosiți. Vom învăța cum să spargem rutina și să ne dezvoltăm mai mult creativitatea și spontaneitatea.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Atunci când avem sentimentul că lucrurile nu progresează și ne agățăm de ideea că ești sortit să trăiești așa, esența Carpenului ne permite să trăim o viață valoroasă. Ne înviorează și aduce voiciune și bucurie în viața noastră să trăim și să acționăm.

Afirmația: Îmi abordez sarcinile proaspete și motivate și le îndeplinesc cu plăcere și încredere în mine.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,