Cherry Plum / Corcoduş Roşu

50.00 lei75.00 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Prunus cerasifera)

Corcodușul Roșu ajunge până la 8 m înălțime. Are o siluetă alungită și o coroană rotundă. Poate fi găsit din Balcani de-a lungul Europei Centrale. Adesea formează garduri vii. Frunzele ovale sunt crestate și au între 2 – 3 cm lungime. Florile delicate, de culoare albă, înfloresc între lunile februarie și aprilie și cresc acolo unde înmuguresc frunzele.

Efectul Esenței: Esența Corcodușului Roșu este potrivită pentru situațiile acute în care suntem sub o presiune mare și avem senzația că suntem în punctul de a exploda. Esența Corcodușului Roșu este una din esențele care fac parte din remediile de urgență.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Tensiunea mentală, interioară, compulsiile, fricile, etc. derivă frecvent de la lipsa Corcodușului Roșu. La nivel energetic favorizează o relaxare holistică și în consecință dispar și inconvenientele corporale. Aplicarea sa ex- ternă: în creme, fiole, în măști, are un efect energetic de calmarea afecțiunilor pielii.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Starea emoțională este caracterizată de disperare, depresie, frica de acțiuni de scurtcircuit sau de a face ceva greșit. Tensiunea este adesea atât de puternică încât ți-ai dori „să sari din pielea ta” și să explodezi. Te uiți asupra problemelor tale dintr-un punct de vedere închis și te supui pe tine însuți propriei exigențe. În astfel de situații, esența promovează calmitatea, relaxarea și serenitatea în momentele de stres. Ne recăpătăm energia și curajul, de care avem nevoie, pentru a face față suferințelor atât celor mentale cât și celor corporale. Esență este recomandată ca o măsură de profilaxie în cazul încercărilor de suicid.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența ne aduce calmitate în majoritatea situațiilor. Astfel, vom putea recunoaște care elemente sunt nocive pentru noi, să le evităm și să nu mai exagerăm. Dacă luăm esența înainte de a determina tratamentul, ne va ajuta să ne păstrăm mintea limpede și menține o imagine de ansamblu asupra situației.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența oferă capacitatea de a prelua și prelucra impulsurile din subconștient, în loc să le reprime. Este mai ușor să ajungem la o stare de relaxare sau meditare, fiindcă ne ajută să depășim violența interioară. Calmitatea și claritatea ne întăresc personalitatea. Poverile mentale și psihice sunt abandonate și spiritul nu mai suferă drame.

Afirmația: Sunt calm/ă și mă simt sigur/ă pe mine. Este ușor să îmi controlez stările diferite ale sufletului meu.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,