Clemantis / Curpenul de Pădure

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Clematis vitalba)

Numele latinesc vitalba înseamnă „planta albă cățărătoare”, descrie Curpenul de Pădure, care crește la marginea pădurilor și a gardurilor vii. Tulpinile întortocheate ajung până la 30 m lungime. Frunzele ascuțite au o lățime de până la 20 cm. Florile sunt alb-crem cu numeroase stamine și înfloresc între iunie și septembrie. Semințele au fire alb-cenușii, lânoase, cu are acoperă planta de susținere. Planta acoperă totul și are nevoie de un sprijin pe care să crească.

 Efectul Esenței: Esența Curpenului de Pădure promovează conexiunea noastră cu Pământul și statornicia. Face percepția senzorială proprie mai puternică.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: „Oamenii spirituali care plutesc”, adesea suferă de tensiune arterială scăzută, au mâinile și picioarele reci, etc. Esența Curpenului de Pădure trezește în ei simțul de stabilitate și fermitate în zona corpului, care se traduce prin activarea corpului. Esența poate fi aplicată ca un supliment în masajul limfatic.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Esența Curpenul de Pădure este necesară persoane- lor care adesea au senzația că viața le trece prin fața ochilor, de multe ori refugiindu-se într-o lume de visare și de fantezie. Există lipsa atenției și a interesului fața de prezent. Câteodată, persoana tânjește după moarte. Cauza pentru care se întâmplă toate acestea este lipsa cunoașterii propriilor capacități.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența ne ajută să ne controlăm gândurile și să lucrăm consecvent cu ele. Acum se pot dezvolta din nou abilitățile și talentele, care erau în trecut inactive, ne îndeplinim abilitățile și talentele noastre, pentru care lipsea puterea de a le pune în practică. Cu esența căpătăm un simț dezvoltat al realității și este favorizată activarea corpului.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Esența Curpenului de Pădure întărește corpul eteric. Simțim că trăim în prezent, ne dezvoltăm simțul realității, forța și stabilitatea. Inspirațiile pot fi puse în aplicare în mod creativ și pe pământ. Putem stabili o legătură puternică cu viața interioară în raport cu realitatea. De exemplu: percepțiile asupra organelor de simț devin mai fine. Fluxul spiritual de energie crește pentru a putea folosi practic aceste senzații. Activitățile care ne pun în contact direct cu Pământul (grădinăritul, câmpul, etc.) pot fi resimțite la un nou nivel de conștiință.

Afirmația: Iau frâiele vieții mele, transform ideile mele în fapte și recunosc și profit de oportunitățile care mi se oferă.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,