Grounding Opuntia II / Opunţia II Ȋmpământare

14.0020.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Opuntia dejecta)

Acest cactus crește în tufe care ajung până la 2 – 3 m înălțime în Cuba. Are frunzele plate, înguste și cresc împreună, specific pentru Opunția. Lăstarii tineri au un verde proaspăt, frunzele mature au culoarea verde-cenușiu. La începutul lunii martie florile sale se deschid, au culoarea roșu strălucitor și se arată în toată splendoarea lor. După înflorire florile cad, rămânând atașate de plantă frunzele goale, ulterior crește fructul său care este comestibil.

Efectul Esenței: Esența Opunției Împământare activează prima Chakră stimulând rădăcinile și stabilitatea. Ne ajută să ne calmăm și să fim noi înșine.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Această esență ne transmite o calmitate profundă interioară, care este fundamentală pentru a depăși orice problemă fizică. Unele cauze pot fi identificate în punctele energetice. Esența combate blocajele energetice, în același timp, favorizează eliminarea otrăvurilor la nivel energetic și dizolvă constipația, ceea ce poate însemna chiar și fluxul nazal sau lacrimile. În general, esența poate stimula o regenerare cuprinzătoare.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Emoțiile care nu sunt exprimate, însă sunt acoperite de un „strat excitat” gros primesc o energie eliberatoare prin intermediul acestei esențe. Persoana va fi mai relaxată și confortabilă și inelul de emoții din jurul pieptului poate fi eliberat.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Această esență ne permite să recunoaștem unde și care blocaje ne afectează în mod negativ în plan mental. Cu energia sa puternică de dizolvare ne dă forța de a dizolva blocajele. gândirii. Pe această bază mentală sănătoasă va crește o nouă structură clară mentală.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Împământarea și stabilitatea sunt alte subiecte suplimentare ale acestei esențe. Activează prima Chakră și astfel, stimulează conducerea vieții, puterea noastră de a acționa și conectarea noastră cu Pământul. Vom percepe această vibrație ca o stabilitate, auto protecție și asertivitate în sens pozitiv.

Afirmația: Îmi identific și îmi elimin astfel blocajele, îmi simt vitalitatea și libertatea crescând în mine.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,