White Chestnut / Castan Sălbatic

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

(Aesculus hippocastanum)

Castanul Sălbatic are nevoie de multă lu- mină pentru a crește. Poate fi găsit în parcuri și grădini mari din zonele temperate din Europa și America. Acest arbore crește repede, poate ajunge până la 30 de m înălțime și trăiește 150 de ani. Frunzele palmate au între cinci și șapte frunzulițe. Florile sunt albe, perfect simetrice și drepte fiind similare lumânărilor, înfloresc între lunile mai și iunie. În principal, castanul sălbatic este monoic și fructele sale sunt castanele.

Efectul Esenței: Esența Castanului Sălbatic ne ajută să ne distanțăm de problemele noastre și să ne relaxăm. Poate fi administrată când suntem pisați de aceeași idee și avem aceleași gânduri în mod repetat.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Când caruselul gândurilor se manifestă și în reacții fizice putem utiliza esența pentru a opri bătaia gândurilor și să găsim o bază nouă pentru rezolvarea problemelor. Datorită creșterii progresive a serenității și a securității, disconfortul corporal se reduce.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când suntem chinuiți de gândurile nedorite recurente. Sentimente sunt „mestecate” repetitiv, apar idei fixe, crește incertitudinea, esența calmează agitația noastră interioară și astfel, ne permite să ne redirecționăm atenția spre alte aspecte. Există un interes înnoit pentru timpul prezent, în care ne putem integra.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Cu esența recăpătăm controlul asupra minții, lucru care este important. Gândirea este mai moderată și constructivă și astfel, ne găsim calmitate și ușurință mentală. Putem abandona profunzimea minții și să ne reorganizăm viitorul. Eliberăm gândurile chinuitoare, problemele pot fi rezolvate acum și conflictele nerezolvate pot fi clarificate. Esența ne dă abilitatea de a avea acea discuție neconfortabilă, pe care am amânat-o și să ne refacem ordinea interi- oară. Esența Castanului Sălbatic ne ajută să ne organizăm gândurile înainte de un examen și să structureze ceea ce am citit și scris.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Eliberarea, claritatea și ordinea sunt obiectivele im- portante ale acestei esențe. Așa cum suntem liberi de poverile care ne sufocau, la fel spiritul nostru este iluminat și putem intra în conexiune cu Sinele Superior. Identificăm obiectivele noastre și ignorăm tot ceea ce ne deranjează. Deci, găsim o nouă ordine în personalitatea noastră și în mediul nostru.

Afirmația: Las în urmă gândirea negativă și mă concentrez pe ceea ce este important.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,