RQ7 Primul Ajutor

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Acest remediu de urgență îmbunătățit este o extensia a lui RQ5. Efectul energetic al esențelor florale este foarte consistent și puternic armonizator în orice caz de urgență. Odată combinate RQ7 și RQ5 fac parte din setul florilor clasice Bach. Această esență ar trebui sa facă parte din orice trusă de primul ajutor.

Efectul Esenței: Este o esență cu un efect puternic energetic indicată pentru orice tip de situație acută de urgență. Efectul esenței liniștitor și coordonator activează potențialul nostru de auto-vindecare. Datorită efectului puternic al esenței, aceasta nu se recomandă să fie administrată noapte.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Se folosește cu scopuri profilactice, înaintea unei intervenții chirurgicale, a vizitei la dentist sau a nașterii, astfel încât corpul să fie într-un echilibru perfect echilibrat din punct de vedere energetic, totodată o putem folosi pentru a ne pregăti cu scopul de a ne stimula potențialul nostru de auto-vindecare.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: În cazul fricilor, al febrei călătoriei, al panicii și al fricii de moarte această esență ne ajută să ne stabilizăm și să ne armonizăm la nivel energetic.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența RQ7 ne recenterează și armonizează la nivel mental în situațiile de mare nevoie și de îngrijorare, în cazul disputelor, suferinței și al stresului acut.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Interacțiunea esențelor florale aduce o armonizare asupra trupului, minții și sufletului, în timp ce susține procesele de auto- vindecare interioare, care ar fi putut fi reduse semnificativ prin traume.

Afirmația: Depășesc orice dificultate și mă vindec pe mine.

Particularități: Spray-ul RQ7: Este pentru uz extern. În situațiile de stres sau de șoc, se pot aplica câteva pulverizări în jurul capului sau zona umerilor sau direct pe piele.

Crema RQ7: Este pentru uz extern, se aplică pe piele în situațiile de urgență. De exemplu: în situațiile de coliziune sau contuzii, contribuie la echilibrarea energiei corporale sau la armonizarea sa în urma unor înțepături sau mușcături de insecte.

Esența Conține: RQ5 + Lotus (Nelumbo nucifera) și Self-Heal (Prunella vulgaris).

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,