Wild Rose / Măceş

10.0015.00

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

 (Rosa canina)

Măceșul crește la marginile pădurilor și șoselelor, în poieni, în garduri vii și în păduri din zonele temperate ale Europei. Acest arbust care este rezistent în timpul iernii are ramurile netede cu spini ascuțiți. Poate ajunge la 3 m înălțime. Are florile albe sau roz și înfloresc între lunile mai și august. Florile au cinci petale în formă de inimă. Fructele sunt măceșele.

Efectul Esenței: Esența Măceșului ne ajută să fim activi și să ne organizăm viața când avem senzația că nimic nu mai are nicio semnificație.

Efectul Esenței la Nivel Fizic: Cu esența Măceșului vom fi capabili să lăsăm în urmă apatia, lipsa interesului și de amuzament. Esența ne va ajuta să obținem o fericire noua, energie și motivație, în plus, va aduce interes în propria vindecare. Se recomandă să se folosească esența în cazul afecțiunilor cronice și severe debilitante, ca un complement al tratamentului cu scopul de a activa auto-vindecarea.

Efectul Esenței la Nivel Emoțional: Când persoana este resemnată sau nu are energie sau când în interior sunt detectate sentimente de indiferență, esența îi transmite o energie vitală reînnoită și o nouă bucurie de viață. Putem abandona atitudinea că „ori- cum nimic nu are sens” și ne redeschidem unei vieți pozitive. Esența Măceșului ne ajută să ne revenim la normal, după ce o relație s-a încheiat, când ne simțim nesatisfăcuți de propria carieră sau după o lungă perioadă de întemnițare. Vom găsi impulsul și motivația să ne luăm în serios scopul nostru în viață.

Efectul Esenței la Nivel Mental: Esența Măceșului favorizează o schimbare holistică a gândirii. Ne dă un impuls nou și curajul de a trăi. Vom fi bucuroși să înfruntăm sarcina de a ne organiza viața din punct de vedere mental. Făcând asta, vom utiliza capacitățile noastre mentale ca să scăpăm de „bagajele vechi”. Cu esența putem eradica comportamentul mental negativ, păstrând o gândire pură și dezvoltând o ideologie pozitivă. Datorită noii noastre atitudini mentale, întreaga energia vitală poate curge din nou.

Efectul Esenței la Nivel Spiritual: Cu această esență fiecare problemă poate fi rezolvată, folosindu-ne în mod constructiv de rețeaua destinului nostru fără să disperăm. Ținem legătura cu Sinele nostru Superior, care ne ghidează în mod fiabil prin viață și ne deschidem nivelelor superioare de conștiință.

Afirmația: Las soarele să răsară din mine și îmi ofer tot ce am nevoie.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Size

,